Scholen kiezen voor zon is een initiatief van:

 

Over ons

Scholen kiezen voor zon

Scholen kiezen voor zon is een samenwerking tussen Avalon Advies en Energy Indeed. Gezamenlijk bundelen we de kennis op het gebied van inkoop en aanbesteding, organisatie en educatie, procesmanagement en zonne-energie.

Sjef Michels

Duurzaamheid is niet alleen iets waar we over nadenken en bij stil staan maar vooral ook waar we iets mee doen. Ons motto is "duurzaam denken en doen!". Met Scholen kiezen voor zon ontzorgen we scholen en onderwijsinstellingen op het gebied van duurzame energie. Het is iedere keer weer inspirerend en motiverend als we op scholen langskomen.

Mark Meijer

Mark heeft als zonne-energiespecialist Energy Indeed opgericht om overheden, onderwijs en bedrijven te helpen bij het succesvol opstarten en realiseren van zonne-energieambities. Duurzaamheid, in de breedste zin van het woord, is daarbij altijd het uitgangspunt.

Simone van Santen de Hoog

Duurzaamheid is voor Simone vanzelfsprekend. Concrete uitvoering van duurzaamheidsprojecten, motiveren en stimuleren van bewoners, bedrijven en organisaties behoren tot haar speerpunten.

                 

Sjef Michels (Avalon Advies)

Duurzaamheid is niet alleen iets waar we over nadenken en bij stil staan maar vooral ook waar we iets mee doen. Ons moto is "duurzaam denken en doen!". Met Scholen kiezen voor zon ontzorgen we scholen en onderwijsinstellingen op het gebied van duurzame energie.

Het is iedere keer weer inspirerend en motiverend als we op de diverse scholen langskomen. Onderwijs is de basis van onze maatschappij en het fundament voor de toekomst. Daar werken we graag en bewust aan mee.

     
 

Mark Meijer (Energy Indeed)

Mark heeft als zonne-energiespecialist Energy Indeed in april 2011 opgericht op om overheden, onderwijsorganisaties en bedrijven te helpen bij het realiseren van zonne-energieambities. Vanuit Energy Indeed zijn sindsdien met succes uiteenlopende zonne-energieprojecten opgestart en uitgevoerd (zie referenties).

Duurzaamheid, in de breedste zin van het woord, is daarbij altijd het uitgangspunt.